App Icon

Kentavrosversion 1.0.19

Πολιτική Απορρήτου

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρία εγγυάται το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών σύμφωνα με τους νόμους 2471/1997 και 3471/2006 όπως ισχύουν τροποποιημένοι. Οι παρόντες όροι διέπουν και τις μεθόδους για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τους χρήστες/ επισκέπτες κατά την πλοήγηση στην εφαρμογή Κένταυρος. Αυτές οι μέθοδοι μπορεί να χρειαστεί να τροποποιηθούν, ως αποτέλεσμα νέων νόμων που εισέρχονται σε ισχύ ή μετά από εξέταση και ενημέρωση των υπηρεσιών Χρήστη. Ως εκ τούτου, οι όροι μπορεί να τροποποιηθούν με την πάροδο του χρόνου και προτρέπουμε τους επισκέπτες να συμβουλεύονται περιοδικά τους εκάστοτε Όρους και Προϋποθέσεις χρήσης της εφαρμογής.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εφαρμογή Kentavros δεν αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα. Παρότι οι δημιουργοί της εφαρμογής δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα σημειωθεί ποτέ μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι επιδεικνύουμε ιδιαίτερη προσοχή στη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε αυτά, μέσω της χρήσης κατάλληλης τεχνολογίας και εσωτερικών διαδικασιών. Οι δημιουργοί της εφαρμογής δεν φέρουν ευθύνη για την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα του χρήστη. Ως γενική βέλτιστη πρακτική στο διαδίκτυο, συνιστάται στους χρήστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αποκαλύπτουν οι ίδιοι προσωπικά τους δεδομένα.

 

'ΥΠΕΡ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ' ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Η εφαρμογή Kentavros περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από την ίδια αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η εφαρμογή Kentavros για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών της εφαρμογής υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας Ν. 2472/1997 (με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 4139/2013) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της εφαρμογής Kentavros.

Μέσω της παρούσας εφαρμογής δύναται να αναρτηθούν έντυπα επικοινωνίας, πίνακες ανακοινώσεων και περιοχές αλληλεπίδρασης (Interactive areas). Η χρήση των παραπάνω συνεπάγεται ότι ο χρήστης/επισκέπτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επικοινωνίας που πραγματοποιεί και των συνεπειών που απορρέουν από τη δημοσίευση αυτής της επικοινωνίας.